Vakantie tips voor deze zomer

Ieder jaar kijken we er weer met z’n allen naar uit, de zomervakantie! Waar de één heerlijk vertrouwd in eigen land blijft, kiest de ander ervoor om het buitenland te bezoeken. Tijd dus om tijd te maken en vakantie vergelijken; wil je zon, zee en strand of juist een actieve vakantie in de bergen? Waar er jaarlijkse vele honderdduizenden mensen naar het Gardameer trekken, vertrekken in diezelfde periode ook hordes met mensen naar Spanje. Toch is het niet voor iedereen zo vanzelfspreken dat ze ieder jaar op vakantie gaan. Niet alleen financieel, maar ook om praktische redenen. Ben jij wel één van die gelukkigen die ook deze zomer weer mag genieten van een heerlijke vakantie, dan hebben we hier enkele vakantie tips voor je voor deze zomer!

Spanje

Voor de echte vakantieliefhebber staat Spanje waarschijnlijk hoog op het lijstje met populaire vakantiebestemmingen. Of je nu met de auto, caravan of het vliegtuig gaat, in Spanje kun je optimaal genieten van een heerlijke vakantie. Doordat dit prachtige land zo ontzettend veel heeft te bieden, is het geschikt voor zowel jong en oud. Ben jij meer van de actieve vakanties, dan kom je ook in Spanje helemaal tot je recht. Een absolute aanrader dus!

Ook interessant:   Last minute naar Lanzarote

Italië

Italië blijft natuurlijk onverminderd populair. Met name in de zomervakantie is het Gardameer de perfecte plek voor gezinnen met jonge kinderen. Hier vind je tal van kindvriendelijke campings, met animatie en tal van andere activiteiten. Door de aanwezigheid van veel landgenoten, is een vriendschap natuurlijk ontzettend snel gesloten. Of je nu met de camper gaat, met het vliegtuig of met de auto, in Italië kun je altijd terecht.

Oostenrijk

Waar de meesten gek zijn op zon, zee en strand, is er ook een grote groep die houdt van een ietwat actievere vakantie. Niet voor niets is daarom Oostenrijk één van de populaire landen waar we niet alleen massaal voor de wintersport naartoe gaan, maar ook in de zomer. In de zomerperiode veranderen de in de winter bedolven pistes in prachtige berglandschappen die bij uistek geschikt zijn voor een prachtige wandeling. Wil je even helemaal tot rust komen, dan kent oostenrijk ook tal van luxe spa’s waar jij even helemaal kunt wegdromen. Kortom, een overweging waard dus!