Last minute naar Nerja

Nerja is een stad en gemeente in de provincie Málaga in de autonome gemeenschap Andalusië in Spanje. Het is gelegen aan de Costa del Sol, aan de Middellandse Zee. De stad staat bekend om zijn prachtige stranden, interessante geschiedenis en culturele bezienswaardigheden. De belangrijkste toeristische attractie in Nerja is de Cueva de Nerja, een gigantische grot met prachtige stalactieten en stalagmieten. De stad biedt ook verschillende musea, restaurants en winkels. Er is ook een aantal feesten en evenementen die jaarlijks plaatsvinden, zoals de Feria de Nerja en de Internationale Danswedstrijd. Over het algemeen is Nerja een populaire bestemming voor toeristen vanwege zijn prachtige omgeving en levendige sfeer. Dus lijkt jou het ook wel wat om last minute naar Nerja te gaan? Lees dan snel onze handige tips!

Zorg voor een flexibele vertrekdatum

Wil jij last minute naar Nerja, dan is het verstandig om je vertrekdatum flexibel te houden. Uiteraard hoeft dit geen weken te zijn, maar enkele dagen kan je vaak al enorm helpen. Zo kun je bijvoorbeeld via de verschillende websites aangeven dat je een bepaalde datum wilt vertrekken, maar het ook geen probleem is wanneer het een aantal dag eerder of juist een aantal dagen later wordt. Het grote voordeel hieraan is, is dat het je vaak een hoop geld scheelt. Er zijn nu eenmaal dagen waarop een last minute naar Nerja duurder is, dan op andere dagen. Doe er je voordeel mee dus!

Maar vooraf een planning

Zoals je hebt kunnen lezen is er ontzettend veel te doen in Nerja. Het is daarom dus ook raadzaam om alvast op voorhand een planning te maken. Los van het feit dat je last minute vertrekt, kun je vrij eenvoudig binnen een paar minuten de eerste bezienswaardigheden alvast in je agenda zetten. Je zult zien dat wanneer je een planning maakt, je er een stuk meer plezier aan beleefd, dan wanneer je alles op de welbekende bonnefooi doet. Uiteraard is het wel belangrijk om ook af en toe even een moment van rust te houden. Vooral in de zomermaanden is dit van belang. Je kunt je namelijk wel voorstellen hoe warm het kan zijn in het hoogseizoen.