Last minute Spanje vanaf Weeze 

lastminute ibiza

Wil jij er even lekker tussenuit, maar weet je nog niet zo goed waar naartoe? Heb je wel een budget, maar geen voorkeur? Dan is een lastminute de perfecte oplossing. Wanneer je er even lekker tussenuit wilt en de zon op wilt zoeken, dan is een last minute naar Spanje een echte aanrader. Wat dacht je van een lekker weekje naar Ibiza of Tenerife? Even afhankelijk van welke periode je gaat, is het belangrijk te bepalen wat je voorkeur heeft qua temperatuur. Tenerife ligt natuurlijk een stuk zuidelijker dan Ibiza. Ben jij een echte feestvierder en wil je in de zomerperiode een lastminute vanaf Weeze naar Ibiza de betere keuze.

Last minute naar Ibiza vanaf Weeze

Wil jij er even lekker tussenuit en wil je genieten van zowel rust, als een keer een feestje? Dan is Ibiza de place to be! Ibiza kenmerkt zich door de prachtige stranden, luxe clubs, maar ook rustige plekken. De temperatuur kan in het voorjaar al oplopen tot een gemiddelde van 25 graden. Wanneer jij graag de rust wilt opzoeken en kiest voor Ibizia, dan is het verstandig te verblijven in Portinatx. Dit is aan de noordkant van het eiland. Deze plek kent geen bruisend uitgaansleven, maar wel een prachtige baai met helder blauw water. Wil jij er even lekker tussenuit en ben je op zoek naar rust, dan is een last minute naar Ibiza een echte aanrader.

Ook interessant:   Goedkoop overwinteren voor senioren in Spanje

Last minute naar Tenerife vanaf Weeze

Tenerife is een eiland geleden in de Atlantische Oceaan. Tenerife is onderdeel van de eilandengroep ‘de Canarische eilanden’ Dit eiland is de perfecte plek wanneer jij in de maanden november/december even lekker last minute op vakantie wilt en wilt genieten van een aangename temperatuur. De gemiddelde temperatuur in deze periode ligt zo rond de 25 graden. Naast dat je kunt vertrekken vanaf de bekende luchthavens in Nederland, hebben ook onze oosterburen met regelmaat interessant last minute vanaf Weeze naar Tenerife.

Voordeel last minute

Een last minute brengt tal van voordelen met zich mee. Vaak is de keuze enorm en zijn de prijzen ontzettend aantrekkelijk. Wel is het goed te weten dat dit niet geldt voor de drukke periode zoals de vakanties. Daarom is een last minute bij voorkeur het meest geschikt voor personen die niet gebonden zijn aan bijvoorbeeld een bouwvakvakantie.