Fly & Drive Spanje

fly drive spanje

Wil jij op vakantie naar Spanje en wil je meer dan alleen 8, 10 of 12 dagen aan hetzelfde strand liggen? Kies dan voor een Fly Drive Spanje. Tijdens een Fly en Drive zie je namelijk verschillende steden, stranden en verblijf je in verschillende hotels. Spanje is het land dat bij uitstek geschikt is voor deze vorm van vakantie. Zowel het noord, zuiden, oosten als westen van Spanje hebben oneindig veel te bieden. Uiteraard is het even afhankelijk van de periode waarin je op vakantie gaat en wat je wensen zijn of je naar het noord of zuiden van Spanje gaat.

Cultuur en strand

Voor velen wordt een vakantie naar Spanje geassocieerd met zon, zee en strand. In de basis is dat natuurlijk ook voor de meesten onder ons waarom we op vakantie gaan. We hebben het hele jaar hard gewerkt, dan is het wel zo fijn dat je even een aantal dagen kunt uitrusten en niets hoeft te doen. Toch heeft Spanje veel meer te bieden dan alleen dit. Een Fly & Drive vakantie in Spanje zorgt ervoor dat je ook kennis maakt met het achterland van Spanje. Zo zie je meer dan alleen het strand. Nu hoef je niet direct te denken aan een volledige ‘doe’ vakantie. Maar hoe mooi is het, dat je verschillende plekken ziet en daar kunt genieten van de cultuur.

Ook interessant:   Citytrip tips Valencia

Stedentrip of Fly & Drive

Wanneer je op stedentrip gaat, dan blijf je doorgaans in dezelfde stad. Een stedentrip is doorgaans 3, 4 of 5 dagen. Wanneer je kiest voor Fly Drive reizen, dan kun je zelf bepalen hoeveel steden je wilt zien. Het kan zelfs zo zijn, dat jij ervoor kiest om gedurende deze periode in dezelfde stad te blijven, maar wel iedere keer naar een ander plaatsje rijdt. Je kunt het vergelijken met Nederland, je kiest ervoor om een aantal dagen in Amsterdam te verblijven om vervolgens nog een paar dagen te vertoeven in Eindhoven. Bepaalde steden, hierbij moet je denken aan Madrid, Barcelona, maar ook Valencia en Sevilla zijn zo groot, dat jij je tijd hier wel kunt vullen met een prachtige Rondreis.