Fly & Drive Andalusië

fly drive andalusie

Toe aan vakantie en wil je niet alleen aan het strand liggen, maar ook wat van de stad en omgeving zien? Dan is een Fly drive Andalusië vakantie naar de regio Andalusië een echte aanrader. Deze regio telt maar liefst 8 miljoen inwoners. En is hiermee één van de grootste regio’s van Spanje. Deze regio bevindt zich in het zuiden van Spanje en is daarom bij uitstek geschikt om te overwinteren. Door het heerlijke mediterrane klimaat zal de temperatuur ook gedurende de wintermaanden niet snel onder de 18 graden komen. Deze prachtige streek bestaat uit o.a. de populaire Steden Malaga, Sevilla & Granada. Sevilla is de hoofdstad van deze regio en ook de grootste stad in het zuiden van Spanje, gevolgd door Malaga.

Waarom kiezen voor Andalusië

Spanje is een ontzettend populair land, vooral door het heerlijke klimaat en prachtige tradities, het eten en vriendelijke mensen. Niet voor niets staan de Spanjaarden bekent om hun passie. Dit zien we niet alleen terug in de manier van omgang, maar ook in het heerlijke voedsel wat verkrijgbaar is in deze regio. Het voordeel aan een Fly & Drive in Andalusië, is dat alle grote steden relatief dicht bij elkaar liggen. Hierdoor hoef je geen enorme afstanden af te leggen en kun je in relatief korte tijd alle prachtige bezienswaardigheden zien.

Ook interessant:   Last minute vliegtickets vinden

Fly & Drive Sevilla

Zoals je inmiddels weet, is Sevilla de grootste stad van de regio Andalusië en tevens ook de hoofdstad. Deze stad telt ruim 8 miljoen inwoners en hiermee een echte trekpleister te noemen. In deze stad verveel jij je absoluut niet! Het grote voordeel aan een Fly & Drive in Sevilla, is dat jij gedurende je gehele verblijf een huurauto tot je beschikking hebt. Hiermee kun jij je snel verplaatsen binnen deze prachtige stad en kun je allerlei verschillende bezienswaardigheden eenvoudig met elkaar combineren. Door het optimale klimaat is het zelfs een perfecte manier om vroeg in het voorjaar een tripje te plannen. Door te kiezen voor een Fly & Drive kun jij met een gerust hard op vakantie en wordt allen van A tot Z voor je geregeld.