Last minute naar Lanzarote

Besluit jij dat je op het laatste moment toch nog even heerlijk op vakantie wilt? Maar heb je niet zoveel zin om uren in het vliegtuig te moeten zitten? Dan is Lanzarote een absolute aanrader voor een last minute vakantie. Ook in de wintermaanden is het hier namelijk heerlijk vertoeven. Lanzarote is namelijk één van de Canarische eilanden, waar de temperatuur ook in december aangenaam genoeg is, om heerlijk te kunnen genieten van de zon, de zee en het strand. Om ervoor te zorgen dat je een goede last minute weet te vinden, hebben we een aantal tips voor je.

Zorg dat je flexibel bent

Het boeken van een last minute kan een perfecte manier zijn om voor weinig geld, toch even lekker naar de zon te kunnen. Om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk betaald, is het handig om flexibel te zijn als het gaat om je vertrekdatum. Zo kun je bijvoorbeeld via de verschillende online boekingssites een bepaalde datum aangeven, met een afwijking van + of – 3 dagen. Dit houdt in dat je een ‘bandbreedte’ hebt van een week, waarin je op een willekeurige dag kunt vertrekken. Wat je namelijk vaak ziet, is dat het een heel verschil is of je nu op een maandag vertrekt of dat je op een woensdag of donderdag gaat. Door flexibel te zijn en dus niet vastzit aan een bepaalde dag, zul je zien dat je al snel tot wel enkele tientjes of zelfs honderden euro’s kunt besparen.

Ook interessant:   Sevilla City Card

Check dagelijks de verschillende websites

Het boeken van een last minute vakantie naar Lanzarote kan natuurlijk gemakkelijk en snel online. Dit geeft je dan ook direct de mogelijkheid om periodiek de verschillende websites in de gaten te houden om te kijken wat er met de prijzen gebeurt en of er eventueel een leuke last minute voorbij komt. Wat je namelijk vaak ziet, is dat een vakantie steeds iets voordeliger wordt, naarmate de datum van vertrek dichterbij komt. Dit is overigens niet altijd zo, dus let hier goed op. Door regelmatig te kijken, zul je merken dat je vanzelf tegen die ene te gekke last minute aanloopt, waarmee je voor een relatief laag bedrag naar het mooie Lanzarote kunt vliegen.