Citytrip tips Valencia

Ben jij fan van Spanje, dan is Valencia een absolute aanrader al bestemming voor een citytrip. Naast het prachtige klimaat, kent deze derde stad van Spanje ook tal van bezienswaardigheden, die je absoluut in het echt moet hebben gezien. Daarnaast heeft Valencia ook een kilometers lang strand, waar je dus wanneer je een dagje wilt relaxen helemaal tot rust wilt komen. Kortom, er is van alles te zien in deze geweldige stad! Omdat we ons heel goed kunnen voorstellen, dat het wellicht wat veel is en het lastig kiezen is wat je allemaal zou kunnen doen gedurende deze citytrip Valencia, hebben we een aantal tips voor je die je een heel eind op weg kunnen helpen!

Fietsen

Voor wie voor het eerst naar Valencia gaat, is het absoluut aan te raden deze prachtige stad te verkennen op de fiets. Je kunt je namelijk eenvoudig verplaatsen van het oude, naar het nieuwe gedeelte verplaatsen en binnen enkele uren de mooiste plekjes verkennen. Wel is het aan te raden, een fietstocht te boeken met gids. Een gids weet je namelijk perfect langs de mooiste plekjes te leiden, maar zorgt ook voor de benodigde informatie die bij de verschillende bezienswaardigheden hoort. Kortom, ga jij naar Valencia, ga dan eens een dagje deze stad op de fiets verkennen.

Ook interessant:   Waar kun je allemaal heen in de meivakantie?

Beachclub

Vind jij het strand niets, maar wil je toch een dagje relaxen en helemaal tot rust komen? Dan is Marina beach de place to be! Deze beachclub is overdag een oase van rust met heerlijke muziek op de achtergrond en wordt ‘s avonds omgetoverd tot een absoluut festivalterrein. Je kunt hier afkoelen in het zwembad en vervolgens op één van de vele bedjes genieten van de Spaanse zon. De bediening komt bij je, zodat de enige beweging die jij hoeft uit te voeren, een wandeling naar het zwembad is.

Modern Valencia

In het verlengde van een fietstocht, is een bezoekje aan de stad van kunst en wetenschap een absolute aanrader. Deze plek vind je in het nieuwe gedeelte van Valencia en is een ware aanrader tijdens je bezoek aan deze geweldige stad. De enorme gebouwen die hier door de grootste architecten ter wereld zijn neergezet, zijn nog imposanter dan je vooraf had kunnen denken.