Waar kun je allemaal heen in de meivakantie?

De meivakantie is echt zo’n heerlijke vakantie om even weg te gaan. De zomervakantie duurt nog even en misschien heb je zelfs wel meer dan een week vrij. Alle tijd dus om eens even goed te genieten. Met of zonder kinderen. Alleen of met je partner. Er is genoeg om te kiezen. Wat is zoal leuk om heen te gaan in de meivakantie?

Weekje naar zee

In de meivakantie is het vaak al best mooi weer. De temperaturen lopen al lekker op. Daarom is de meivakantie een ideale tijd om een weekje naar zee te gaan. Het is in de avond ook niet meer heel vroeg donker, dus tijdens een lange strandwandeling geniet je van een prachtige zonsondergang. De nieuwe dag begin je met een uitgebreid ontbijt in je hotel aan zee. Of kies je liever voor een huisje op een vakantiepark?

Een fietsvakantie

Omdat het in mei al langer licht is en omdat de temperaturen ook wel aangenaam zijn, is deze vakantie ook perfect voor een fietsvakantie. Je blijft dan lekker een weekje in Nederland en je ontdekt mooie natuurgebieden, gezellige steden en misschien nog een aantal musea. Het voordeel van een fietsvakantie is dat je verschillende steden en plaatsen aan kunt doen. En je bent lekker een groot deel van de dag buiten. Er zijn fietsvakanties die al helemaal zijn uitgezet, inclusief overnachtingen, maar je kunt ook zelf een leuke route uitstippelen.

Ook interessant:   Citytrip tips Valencia

Last minute Spanje met Solmar

Hoe groot de kans op mooi weer ook is in de meivakantie, zeker weten doe je het natuurlijk nooit in ons kikkerlandje. Het kan ruim boven de 20 graden zijn en de zon kan volop schijnen, maar soms komt de temperatuur aan het begin van mei nog maar net tot de 10 graden. Wil jij zeker weten dat je tijdens je vakantie in de maand mei echt mooi weer hebt, kies dan liever voor een last minute Spanje met Solmar. Dan hoef je niet bang te zijn voor slecht weer, maar ga je volop genieten van zon, zee en strand.