Goedkope vakanties op de Canarische eilanden

Dat de Canarische eilanden ontzettend populair zijn, dat hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Mede door de enorm aantrekkelijke prijzen alsmede door het heerlijke klimaat maakt het, dat er jaarlijks hele hordes mensen een vakantie boeken naar de Canarische eilanden. De Canarische eilanden bestaan in z’n totaliteit uit een 7-tal eiland. Deze eiland lijken in principe geen van allen op elkaar en juist dat maakt een vakantie naar de Canarische eilanden nou zo leuk. Het ene eiland kenmerkt zich door het vulkanische landschap, terwijl het andere landschap weer hele andere kenmerken heeft. Het is dus afhankelijk van je eigen wensen, welk eiland je uiteindelijk kiest. Dus wil jij er even lekker en vooral voordelig tussenuit, dan zijn dit enkele tips voor goedkope vakanties op de Canarische eilanden. 

Genieten van de zon

Voor een goedkope zonvakantie, ben je op de Canarische eilanden op de juiste plek. Door het tropische klimaat wat er heerst, is het de perfecte bestemming voor een zonvakantie in de winter. Op minder dan 5 uur vliegen, kun je namelijk ook gedurende de winterperiode heerlijk genieten van de zon, het zee en ook het strand. Wist je, dat op de Canarische eilanden de zon maar liefst 200 dagen per jaar schijnt? De perfecte bestemming voor een zonvakantie dus!

Ook interessant:   Citytrip tips Valencia

Het eten

Voor wie houdt van lekker en voordelig eten, zijn de Canarische eilanden de place to be! Je kunt kiezen voor een all inclusive vakantie, maar ook logies en ontbijt is een absolute aanrader. Waar je in veel andere landen toch al snel een euro of 80 betaald voor een diner voor twee, geldt dit hier absoluut niet! Op de Canarische eilanden kun je met z’n tweeën uit eten voor gemiddeld nog geen 50 euro. 

Welk eiland is het goedkoopst?

Voor goedkope vakanties op de Canarische eilanden maakt het in principe geen verschil naar welk eiland je toegaat. In de basis zijn de prijzen bijna identiek. De verschillen in prijzen qua eten en drinken zijn door de minimale afwijking ten opzichte van elkaar te verwaarlozen. Het maakt dus niet uit naar welk eiland je gaat, want goedkope vakantie op de Canarische eilanden geldt dus voor alle 7 eilanden. Bekijk de deals voor het beste vakantie aanbod!